Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Virgolista

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

January 6 2017 , Written by Dipo Dwijaya Published on #SewaMobilMalang, #RentalMobilMalang, #PersewaanMobilMalang

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Ako nyakoga ste se nae kola vie veroyatno ste zapoznati s golyamo pŭlzene skorost, che stranno yavlenie, pri koeto se dobavya nepredvideni taksi za smetkata si v posledniya moment. Mislish, che kolata shte struva tova, koeto toĭ kaza na uebsaĭta, no tova e druga istoriya, kogato prednata do gisheto pod naem. Naĭ-golemiyat neochakvani razkhodi veroyatno shte bŭde izlishŭk namalyavane produkta predlagani ot agentsiyata za koli pod naem, kato nachin za namalyavane na vashata otgovornost, ako ima povreda v kolata. Togava tam e vŭprosŭt dali deĭstvitelno se nuzhdayat ot neya.

Tya mozhe da bŭde truden za da otgovori, kogato ima opashka ot netŭrpelivi turisti chakat zad teb na gisheto pod naem. Kakto vinagi, v sveta na rent a kar zastrakhovka e slozhno, obŭrkvashto i pŭlen s trudni malki detaĭli. Po vremeto, kogato vi plashtat, za da se namali vashata otgovornost, reklamiran dnevna stavka mozhe pochti da se udvoi. Za da naemete osnovniya avtomobil ikonomika v Melbŭrn za edna sedmitsa ot Avis vi uzh shte plati $ 34,40 na den, no da se namali izlishnata do ot $ 3017 do $ 342, shte se pravi na blok s dopŭlnitelni $ 24 na den. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Za nedoumenie klienta, koĭto ne iska da bŭde ostaven na proizvola na sŭdbata, tsenata na kolata prosto otide ot $ 34 do $ 58 na den - vsichko tova v okolo dva iztochnika minutes.One industriyata ni kaza, che produktite za izlishŭk za namalyavane sa tam, kŭdeto koli pod naem kompanii napravi povecheto ot parite si. Govoritel na Europcar otreche tova, dokato govoritel na Hertz prizna, che "dopŭlnitelni prikhodi" da doprinesat za traĭno vrŭshtane. Kakvo e naĭ-evtiniyat nachin da se namali izlishŭkŭt na kola pod naem?

Dobrata novina e, che ima po-dobri nachini za namalyavane na nadnormenoto otgovornost ot produktite na nalyagane-prodazhba natrapen vi ot kompaniite za koli pod naem. Mnogo alternativni zastrakhovatelni produkti sa po-evtini i imat po-malko izklyucheniya. No te ne mogat da bŭdat i udoben. Ako go napravite razvalina vashata kola pod naem, mozhe da se nalozhi da plati grizhi pod naem druzhestvoto za vredite, i sled tova da gi poluchat obratno ot izbraniya zastrakhovatel. Nie smyatame, che tova e malka tsena, za da plati za da znae kakvo ste se predvaritelno i da plashtat po-niski premii.